sutern rings

در جستجوی دانش

sutern rings

در جستجوی دانش

نامه ی یک داشمند کوچک

ونوس مهربان  

 

  

 

فکر نمی کنم قبول نشدن در امتحان استعداد های درخشان چیزی از ارزشهای تو کم کرده باشد هنوز هم من و هم بقیه کسانی که اختراع تو در مورد ماشین های بدون سوخت را می بینند قبول دارند که از خلاق ترین طرح هایی است که تا کنون داده شده  

 

برای رسیدن به آرزو های بزرگت تلاش کن و به سنگ بزرگ زندگیت فکر کن  

آرزوی موفقیت برای تو  

 

چند مطلب کوتاه به خاطر خاله ونوس  

  

 ناهید (همچنین زهُره) به ترتیب فاصله از خورشید، دومین سیاره منظومه خورشیدی است و میان زمین و تیر قرار دارد. این سیاره نزدیک‌ترین سیاره به زمین می‌باشد و بعد از ماه، درخشان‌ترین جرم آسمانی طبیعی است که به هنگام شب از زمین رویت می‌شود و داغ‌ترین سیاره در منظومهٔ خورشیدی است. ناهید جوی ضخیم و غلیظ دارد که دیدن سطح آن را از طریق رصد دشوار می‌کند.

سیاره ناهید، فاقد ماه است و از بسیاری جهات چون اندازه، جرم، جاذبه و ترکیبات ساختاری، به زمین شباهت دارد و به همین دلیل به آن لقب خواهر زمین را داده‌اند. این سیاره را جزء سیاره‌های زمین‌وار و متراکم طبقه بندی کرده‌اند که دارای آتشفشانهای فعال، «ناهیدلرزه» و کوهواره‌است. ناهید در مداری تقریباً دایره‌وار به فاصله میانگین ۱۰۸ میلیون کیلومتر از خورشید، به دور آن می‌گردد و کمترین فاصله آن با زمین ۴۲ میلیون کیلومتر است.

زمان لازم برای یکبار گردش این سیاره به دور خورشید ۲۲۵ روز زمینی می‌باشد. تفاوت بزرگ ناهید با زمین، جو آن است که بیشتر آنرا دی‌اکسید کربن تشکیل داده و در ابرهای فوقانی آن قطرات ریز اسید سولفوریک وجود دارد. وجود دی‌اکسید کربن در جو این سیاره دمای آنرا به مقدار بسیار چشم‌گیری افزایش داده‌است. (۴۶۴ درجه سانتیگراد نزدیک سطح سیاره).

نور آفتاب پس از نفوذ در جو این سیاره و جذب شدن توسط سطح آن، به‌صورت گرما از سطح بازمی‌تابد اما انبوه دی‌اکسید کربنِ جو ناهید، این گرمای بازتابیده را به دام انداخته و از رها شدن آن در فضا جلوگیری می‌کند. این جذب اضافی گرما، که به پدیده گلخانه‌ای معروف است، میانگین گرمای ناهید را بیشتر از هر سیاره دیگری در سامانه خورشیدی بالا برده‌است به‌طوریکه این حرارت برای ذوب کردن فلز سرب کافیست. از اینرو پیدایش زندگی در این سیاره، غیر ممکن است. «چنگ‌زن» نام ادبی ناهید است.

در اوایل سال ۱۹۶۰ راداری را به‌سوی ناهید نشانه‌روی کردند که سیگنال‌های آن از ابرهای این سیاره عبور کرده و پس از برخورد با سطح جامد سیاره، منعکس گردید. برای اولین بار دانشمندان اطلاع جالبی را درباره سطح ناهید به‌دست آوردند، که نشان می‌داد ناهید دارای حرکت چرخشی در جهت معکوس است. چرخش آن از شرق به غرب است و آفتاب از مغرب طلوع و در مشرق غروب می‌کند.

نظرات 3 + ارسال نظر
معید برادران شنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1390 ساعت 04:17 ب.ظ http://smbh.mihanblog.com

دوباره میپرسم:کی؟
البته دوباره سلام واین لینک رو حتما دانلود کنید
http://s1.picofile.com/file/6660079474/Track_3.mp3.html

برای آهنگ سپاسگزارم
متاسفانه نمی تونم نظر سومت را داخل نظرات بگذارم
تا بعد

آفرین دوشنبه 14 شهریور‌ماه سال 1390 ساعت 05:38 ب.ظ

سلام این مال خاله زهره هست؟
من این جور صحنه ها رو تا حالا تو پاریس دیدم. مرسی

منظورتو خوب متوجه نشدم اگه ممکنه بیش تر توضیح بده

گوگو@آفرین جمعه 1 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 01:32 ب.ظ http://babalgoogool.blogsky.com

منظـــورش ایـنه که اون برج ایفلــــــآ رو تو پاریـــس دیـده.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد