پاسخنامه آزمون میان ترم دبستان نصر
پاسخنامه آزمون میان ترم دبستان نصر
صفجه 1
http://s1.picofile.com/file/7626699565/term1.pdf.html
صفحه 2
http://s1.picofile.com/file/7626700214/term1_2.pdf.html
نمونه سوال اجتماعی ششم
نمونه سوال اجتماعی ششم
آشنایی با شاعران ایران
آشنایی با شاعران ایران
دانشنامه
جوهر نمک
نمونه سوال ترم اول علوم ششم ابتدایی
برای امتحانم علوم ترم اول آماده شوید
نمونه سوال ترم اول علوم ششم ابتدایی
آزمون های آنلاین کلاس ششم
با کلیک روی آزمون آنلاین پس از ثبت نام در آزمون ها شرکت کنید .
نمونه سوال علوم تا صفحه ی 20
دانلود جزوه وسوال درس اول تا هشتم
برای آمادگی امتحان علوم میان ترم و ترم اول این جزوه ها را دانلود و مطالعه نمایید
دانلود جزوه وسوال درس اول تا پنجم
چگونه ماهواره ها را رصد کنیم
آسمان بالای سر ما پر از ماهوارههایی است که هر کدامشان در حال انجام یک مأموریت خاص هستند: ماهوارههای GPS که برای موقعیتیابی (ناوبری) استفاده میشوند، ماهوارههای مخابراتی، ماهوارههای تلویزیونی، ماهوارههای هواشناسی، ماهوارههای تحقیقاتی و ...
این ماهوارهها دارای ابعاد مختلفی (از حدود 1 متر تا بیش از 10 متر) هستند و در ارتفاعهای مختلفی نسبت به زمین قرار گرفتهاند. بعضی از این ماهوارهها را که ابعاد نسبتاً بزرگی دارند و در ارتفاع پایینی قرار دارند. اگر هوا تمیز باشد، میتوانیم با چشم غیرمسلح ببینیم.
برای آگاه شدن از اینکه ماهوارههای قابل رؤیت از زمین، در چه زمانی و در چه زاویهای از آسمان محل زندگی شما عبور میکنند، کافی است به سایت زیر سری بزنید:
چگونه موشک کاغذی بسازیم
چگونه موشک کاغذی بسازیم
می خواهیم باهم یک موشک کاغذی بسازیم! یک موشک کاغذی کوچک که با دمیدن هوا به یک نی در هوا پرواز میکند. یاد میگیریم که موشکها برای درست کار کردن نیاز به فوت دارند! هم فوت، هم فن! اگر این متن را بخوانید فوت و فنش را شما هم یاد می گیرید؛ می دانید چرا؟ چون موشک کاغذی با فوت کردن پرواز میکند! فوت و فن پایداری موشک های واقعی را هم می خواهید بیاموزید؟ این متن را تا آخر بخوانید!
پیش از شروع به ساختن حتماً کل متن را یک بار بادقت بخوانید.
دوستانه و برای چندمین بار، باز از شما خواهش می کنم که هنگام ساخت این کاردستی و به ویژه هنگام به کار انداختن آن ها مراقب سلامتی خود و دوستان و اطرافیانِ خود باشید زیرا مسئولیت سلامتی شما و دوستان و اطرافیانتان به عهده خود شما است.
مواد و ابزار لازم:
- کاغذ!(رنگی، سفید، کاغذ باطله و ... بستگی به سلیقه شما دارد)
- چسب نواری (نوار چسب!)
- قیچی
- مداد! (از آن مداد های خوب!)
- نی نوشیدنی!! (نی لاغر تر از مداد)
روش ساخت موشک کاغذی:
- یک استوانه کاغذی بسیازید! این استوانه همان بدنه موشک شما خواهد بود! (یک نوار از کاغذ به طول حدوداً 12 سانتیمتر را به دور مداد لوله کرده و با نوار چسب دو لبه کاغذ را به هم بچسبانید، مداد را از درون استوانه کاغذی بیرون بکشید.)
- با کاغذ یک مخروط بسازید! این مخروط همان دماغه مخروطی موشک شما خواهد بود! (برای ساختن مخروط روش های زیادی وجود دارد، ولی بهترین روش این است که یک نوار کاغذی نازک و دراز را به دورِ نوک مخروطی مدادِ تراشیده شده بپیچید و پس از چسب زدن آن را از مداد جدا کنید. شاید شما روش های بهتری در ذهن داشته باشید! توجه کنید که اندازه قطر قاعده مخروطی که می سازید با اندازه قطر قاعده استوانه برابر باشد.)
- دماغه مخروطی را خوب به بدنه استوانه ای بچسبانید! (نباید هیچ سوراخ یا درزی در بدنه موشک شما وجود داشته باشد، برای اطمینان تمامی بدنه و دماغه را با نوار چسب بپوشانید. ولی تلاش کنید موشک شما زیاد سنکین نشود! )
- چند عدد بالک خوب کاغذی بسازید! (اندازه بالک های مثلثی نه زیاد بزرگ باشد و نه زیاد کوچک؛ به شکل دقت کنید.)
- بالک ها را به انتهای موشک خود بچسبانید! (برای بهتر چسباندن بالک به شکل توجه کنید)
در موشکها کنترل بهوسیلهی سطوح آیرودینامیکی دم (یعنی بالک) انجام میگیرد. تعداد بالک، نحوهی قرار گرفتن آنها از مسایلی است که تقریباً در کلیهی موشکها یکسان است.
در بیشتر موشکها، بالک چهارتایی است. استفاده از سه یا چهار بالک (که در بسیاری از موشکها متداول است) در موشک کاغذی نیز پیشنهاد میگردد (چهار بالک که به صورت ضربدر (×) یا بهعلاوه (+) قرار میگیرند بهتر است). شما میتوانید از بالکهای بیشتر و یا کمتری استفاده کنید. در تصویر از چپ به راست از موشک دو بالکی تا موشک هشت بالکی را مشاهده میکنید! فوت و فن پایداری موشک همین است! اگر علاقه دارید هر پنج نوع را بسازید و آزمایش کنید.
پرواز موشک کاغذی
نی نوشیدنی را به انتهای موشک خود فرو کنید، به محیط آزاد رفته و موشک را به سوی جهتی مطمئن بگیرید (هیچ کس در مقابل شما نباشد)؛ باشدت و به تندی به نی فوت کنید! موشک شما شلیک خواهد شد. دقت کنید که موشک را به سوی کسی شلیک نکنید!
بیاموزم:
با ساختن و به کار انداختن موشک کاغذی یاد میگیرید که چگونه یک موشک واقعی در هوا پرواز میکند! مهم تر آنکه فوت و فن پایداری موشک را نیر فرا میگیرید. شما برای اینکه این نکته را بیشتر لمس کنید بهتر است یک موشک کاغذی بدون بالک بسازید و آن را به همان گونه که گفتیم شلیک کنید! تفاوت موشک بالک دار و بی بالک را به خوبی خواهید دید. آیا موشک بی بالک پایدار است؟؟
تلاش کنید موشک را در یک مسیر منحنی پرواز دهید. کافی است در هنگام شلیک موشک، کمی به بدنه آن زاویه بدهید (مایل و رو به بالا)!
آیا علاقه دارید موشک شما همانندموشک کروز پرواز کند؟ موشک کروز در واقع همان موشک بالدار است. برای موشک کاغذی خود همانند هواپیما بال درست کنید تا ببینید که چگونه در هوا سر خواهد خورد! ایده های دیگری نیز دارید؟ شما می توانید موشک های گوناگونی بسازید.